Verzend- en retourinformatie

Verzending

Wij streven ernaar bestellingen altijd binnen 72 uur na bestelling te verzenden wanneer dit op voorraad is. Indien een apparaat niet voorradig is wordt dit op de website weergegeven en zullen we dit product bij de fabriek bestellen. Afhankelijk van de beschikbaarheid van onderdelen zal dit uiterlijk enkele weken in beslag nemen. In het afrekenproces kunt u aan de bestelling een opmerking toevoegen waarin u ook kunt aangeven wanneer u deze wenst te ontvangen. Wij zullen ons maximaal inspannen om hieraan te voldoen. Indien wij niet kunnen leveren zoals gewenst staat het u ten alle tijden vrij de bestelling te annuleren. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort.

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Retouren zijn niet toegestaan wanneer het product in gebruik is geweest, danwel ingebouwd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@avitana.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

Bestelde artikelen kunnen gedurende een periode van 14 dagen zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Wij staan hierin toe dat u het product kunt bekijken zoals dit in een winkel ook zo zou zijn.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk –  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

GARANTIE

Alle aangeboden producten zijn voorzien van de wettelijke garantie. Afhankelijk van de fabrikant en het type product zijn er verschillende voorwaarden van toepassing. Neem in het geval van een defect contact met ons op of de fabrikant. In de meeste gevallen biedt de fabrikant on-site repair garantie. Wanneer u het defect meldt aan de fabrikant maken zij een afspraak om een gecertificeerd monteur langs te sturen. U kunt hiervoor het beste zelf een afspraak maken.

IDENTITEIT ONDERNEMER

Avitana.nl
Noordervaart 13
1841JA Stompetoren
info@avitana.nl
tel: +31722029162
KVK: 74754890 
BTW: NL860014836B01