Over AVITANA

AVITANA voor milieu en duurzaamheid

Creatief, milieuvriendelijk en duurzaam – bij het ontwikkelen van de AVITANA recirculatie filters zijn dit de gehanteerde kernwaarden. Wanneer u kiest voor het gebruik van een AVITANA plasmafilter, dan kiest u niet alleen voor frisse gezuiverde lucht, maar ook voor een gezonde wereld. De filters zuiveren uw lucht van kookgeuren, sigarettenrook en veel meer onaangename geuren waaraan u dagelijks wordt blootgesteld. De plasmafilters van AVITANA kunnen zelfs pollen uit de lucht reinigen.

Aira plasmafilters van AVITANA zijn de perfecte oplossing omdat deze niet alleen de vervelende geuren verwijderen, maar ook vervuilde lucht ioniseren naar de basis elementen. In het bijzonder betekend dit dat mensen met allergieën significant minder last hebben van allergische reacties. AVITANA recirculatie plasmafilters zijn ontworpen om een positieve invloed te hebben op de luchtkwaliteit binnen. Wij vinden het heel erg belangrijk om verstandig om te gaan met de wereld. Om die reden is er in de filters alleen gekozen voor recyclebare en milieuvriendelijke materialen.

Toepasbaar

Zelfs als de afzuigkap al geïnstalleerd is kun je de afvoer of het koolstoffilter vervangen voor een AVITANA plasmafilter. Het plasmafilter kan in bijna alle gevallen op een later punt nog geïnstalleerd worden.

Regionaal

Made in Germany – Onze plasmafilters worden milieubewust ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland

Milieubewust

Jaarlijks wordt een gigantische hoeveelheid warme lucht uit huiskamers naar buiten geblazen. Vanaf nu niet meer want de AVITANA filters reinigen de lucht en blazen de warme lucht terug uw kamer in. Dit bespaart veel gas en voorkomt CO2 uitstoot.

Wie zijn wij?

Avitana NL is een initiatief van Witgoedtrade Alkmaar. Witgoedtrade Alkmaar is een internationaal opererende groothandel gespecialiseerd in de import van witgoed en keukenapparatuur. Een familiebedrijf onder de rook van Alkmaar met grootse plannen.

Kookplaatmetafzuiging.nl is een zusteronderneming van Avitana NL. Via deze website hebben wij een informatieplatform gestart waarin een consument van A tot Z wordt voorzien van informatie en advies bij het aanschaffen van een kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Tevens adviseren wij bij het plannen van de kookplaat in de keuken